CeCumpar se alatura familiei Quoty si duce experienta de shopping la nivelul urmator

CeCumpar, prima aplicatie din Romania care ofera utilizatorilor sai o experienta de shopping optimizata si completa, se pregateste pentru o noua etapa, alaturandu-se familiei Quoty – cea mai mare platforma promotionala disponibila pe PC si mobile, lansata in Franta de catre grupul La Poste.

Ca urmare a dezvoltarii constante a platformei inca de la lansarea sa in anul 2015, CeCumpar s-a aflat in permanenta pe un trend ascendent, reusind sa satisfaca de fiecare data cerintele tot mai mari ale utilizatorilor si partenerilor nostri. Si pentru ca este un angajament permanent pentru noi, punem la cale o noua platforma, mai performanta, care sa atinga cele mai noi standarde tehnologice, pentru ca utilizatorii nostri sa fie mereu la curent cu toate promotiile si ofertele magazinelor preferate.

Mai sigur, mai rapid, mai user-friendly

Odata cu implementarea noii platforme Quoty pe piata din Romania, aplicatia va beneficia de notorietatea grupului francez La Poste si se va alinia celor mai noi tehnologii si standarde de calitate in materie de clouding, broadband internet, modularitate si securitate.

Chiar si in forma sa noua si optimizata, imbogatita cu cele mai noi oferte si promotii ale brandurilor preferate, utilizarea aplicatiei si a interfetei web Quoty va fi in continuare absolut gratuita pentru userii nostri. Pentru a se bucura de noua experienta, va fi necesara doar inscrierea in noua platforma.

Urmariti-ne pe pagina de Facebook si blogul CeCumpar pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii despre platforma Quoty.

 

Cu prietenie, Echipa Quoty Romania

Lasă un răspuns