CeCumpar se alatura familiei Quoty

          In scurt timp CeCumpar se va alatura familiei Quoty. Quoty este un produs dezvoltat in decurs de mai bine de un an de grupul din care facem parte. CeCumpar a beneficiat de una din platformele de top la nivel european, cerintele userilor si partenerilor nostri, precum si dimensiunea capatata de fenomenul Quoty/CeCumpar in toate tarile participante a dus la nevoia de o platforma mai performanta, care sa beneficieze de ultimele tehnologii din industria IT: clouding, broadband internet, modularitate, securitate de ultima ora.

 Ne-am straduit ca, in dezvoltarea produsului pe noua platforma, sa pastram cele mai comune feature-ruri de care ai beneficiat si in CeCumpăr.

In continuare, utilizarea aplicatiei si a interfetei web vor fi absolut gratuite pentru userii nostri. Prin forta grupului din care facem parte, putem garanta de asemenea, ca vei beneficia si de oferte care vor completa cea mai buna experienta de shopping posibilaFiind o noua platforma, va fi necesar, pentru a putea sa devii membru a acesteia sa te inscrii in Quoty

        Speram ca vei fi alaturi de noi de la inceput, in dezvoltarea unui produs pe care noi il vedem revolutionar.

         Urmareste-ne pe pagina de Facebook si pe blogul cecumpar pentru a fi informat.

Cu prietenie, Echipa Quoty Romania

Lasă un răspuns