Lista de cumpărături CeCumpăr

Aplicația CeCumpăr îți oferă posibilitatea de a crea o listă de cumpărături pe telefonul tău.

Cateva din avantajele acestei functionalitati sunt:

1. Planificând cumpărăturile ai siguranța că nu vei uita să cumperi un produs de care ai nevoie. Vezi în aplicație ce modalități de introducere a produselor ai și îți va fi ușor și rapid să îți faci lista.

2. O mare parte din cumpărăturile noastre săptămânale sunt aceleași. Păstrează lista de cumpărături deja folosită și reactivează produsele pe care le-ai cumpărat.

3. Scapă de hartia pe care îți scriai lista de cumpărături de obicei, hârtie ce disparea exact când aveai nevoie de ea mai mult. Cu siguranță nu vei mai avea nevoie nici de pix sau creion să îți notezi ce ai cumpărat deja.

 

 

4. CeCumpăr îți aranjează produsele în funcție de raionul în care se găsesc acestea în mod normal. De câte ori a trebuit să te întorci la raionul de lactate pentru că ai uitat să cumperi iaurt, de exemplu? De acum îți va fi mult mai ușor.

 

 

5. Dacă tu faci lista de cumpărături dar altcineva face cumpărăturile, poți să îi trimiți lista prin e-mail și sms. În curând, dacă cei dragi au aplicația instalată, o să poți să le trimiți lista de cumpărături direct în aplicația lor.

Bineînțeles, înainte de a-ți face lista, poți să îți alegi din cataloagele din aplicație ofertele și reducerile de care vrei să profiți.
În fiecare zi adăugăm cataloage noi așa că, dacă vrei să afli primul de ele, abonează-te la newsletter.

 

Lasă un răspuns