Sfaturile noastre pentru cumpărăturile de sărbători

1. lista de cumpărături din timp. Nu pierde timp, nu o mai scrie pe hârtie, creeaz-o direct în aplicația CeCumpăr după ce consulți ofertele din cataloage pentru a face economii.
2. Vezi ce magazine ai în jurul tău aici și vezi care este programul lor de funcționare, aici. Eviți astfel drumurile în zadar.
3. Dacă este o zi liberă, încearcă să te duci în magazin fie dimineata, la prima oră de deschidere, fie imediat după prânz, când majoritatea își fac siesta.
4. Dacă nu este o zi liberă tot dimineața, la prima oră de deschidere, este cel mai bun moment. Oricum, evită orele la care se termină programul normal de lucru și orele imediat următoare.
5. Te duci la cumpărături în “echipă”? Poți să îi trimiți și celuilalt lista de cumpărături făcută, total sau parțial, sau puteți să vă împărțiți pe raioane, astfel încât să îți rămână mai mult timp de distracție.
6. Când rămâi fără un produs, creează-ți o nouă listă și scanează cu aplicația codul de bare al produsului deja terminat pentru a-l adăuga în listă.
7. Distrează-te!

Sărbători Fericite!

Lasă un răspuns